AKSTRUP Company kan identificere og drive processen fra reaktiv til proaktiv salg med fokus på værdifokusering, segmentering og struktureret salg.

I alt for mange virksomheder i industrien er manglende fokus på salgsstruktur skyld i at pris og betalingsbetingelser bliver det altoverskyggende i forhandlingen med kunderne og derved bliver det svært at slå konkurrenterne, på andet end en billig pris og en lang kredit. AKSTRUP Company har mange års erfaring med kraftig tocifret vækst i markedsandele, i et vigende marked hvor netop prisen på produktet aldrig kunne være et konkurrenceparameter, da en lang række konkurrenter altid gik på markedet til langt billigere priser.

Tør du lave en plan for hvem du vil sælge til, hvad du vil sælge dem og til hvilken pris du vil sælge til eller vælger du at lade kunderne bestemme hvad du skal sælge og ikke mindst hvilken pris du skal sælge til? Med andre ord – ønsker du selv at være herre over top og bundlinje i din virksomhed kan du kontakte AKSTRUP Company for hjælp til at blive herre i eget salg.

​Kontakt os for et uforpligtende møde.