fb   social-media

Den professionelle bestyrelse​

Tjener vi penge nok på det vi laver, skal vi eksportere mere, skal vi investere eller ansætte, hvad med industri 4,0, digitalisering og automatisering, hvem skal overtage ledelsen eller virksomheden efter dig – spørgsmål er der nok af for SMV ejerlederen anno 2018 - men hvad gør du for at finde svarene.?

En af løsningerne kan være en professionel sammensat bestyrelse, der favner de områder af forretningen som du enten ikke selv er verdensmester i eller måske gerne vil udfordres på.

AKSTRUP Company kan bidrage med stor viden om automatisering, digitalisering, produktivitet, afsætning og kundetilfredshed og passer derfor godt ind i bestyrelsen i produktions-, underleverandør- og servicevirksomheder.

En professionel bestyrelse er et vigtigt værktøj til både vækst, stabilitet og turn around, så der er ingen forkerte tidspunkter at komme igang på.

Kontakt os for et uforpligtende møde

Danmarks førende bestyrelsesnetværk

​Lau Akstrup Jensen er executive medlem af ASNET Board der er et netværk for værdiskabende bestyrelseskandidater og medlemmer til mindre og mellemstore virksomheder. ASNET er et dansk bestyrelsesnetværk, der er specialister i bestyrelsesarbejde. Se mere om ASNET

Bestyrelsesuddannelse

Lau Akstrup Jensen har gennemført Executive Board Programme på INSEAD der er en international bestyrelsesuddannelse tilpasset skandinaviske forhold og lovgivning. Uddannelsen gør at Lau Akstrup Jensen kan indgå i en bestyrelse både som formand og medlem

Firma

AKSTRUP Company ApS

CVR: 39070286

Adresse​

Paradisbakken 2A

8600 Silkeborg

Kontakt

Telefon: 40 30 27 12

E-mail: laj@akstrupcompany.dk